Nepieciešams:LaNature tvaicētie burkāni /der gan rīvētie, gan kubiņi/, 1 liels sīpols, 2 ķiploku daiviņās, ingvera gabaliņš, 1 paprika, naža gals melnie pipari, sāls pēc garšas, 1 tējkarote medus, 2.ēd.karotes skābais krējums. Pagatavošana: Sīpolu, ķiploku un papriku sagriež kubiņos, ingveru, apcep un tad liek sautēties. Pēc tam pievieno burkānus, sautē un pieliek atlikušās garšvielas. Saklenderē un pieliek skābo krējumu. Pasniedz ar grauzdiņiem un zaļumiem.
Pagatavošana: Dārzeņu maisījumu izņem no iepakojuma un uzber uz cepešpannas, iecilā eļļu un garšvielas pēc izvēlas. Liek cepties kamēr gatavs.
PĀKŠAUGU MAISĪJUMS AR PURAVIEM
Nepieciešams:LaNature pākšaugu maisījums tvaicēts, puravi, sāls un pipari.
Pagatavošana: Pākšaugu maisījumu izņem no iepakojuma un aplej ar vārošu ūdeni, atstāj uz 10-15min. Tikmēr pusripiņās sagriež puravus un apcep tos eļļā, pievienojot piparus un nedaudz sāli. Pākšaugiem nokāš ūdeni un pievieno tos apceptajiem puraviem. Maltīte gatava!
Pagatavošana: Katliņā ielec eļļu, apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, tad pievieno zupas maisījumu un pāris minūtes apcep. Pielej 1 glāzi ūdens un 7 min pavāra. Pēc tam pievieno kokosriekstu pienu, sāli, piparus un nedaudz pavāra. Beigās gatavo zupu sablenderē un pasniedz ar pētersīļiem un sezama sēkliņām.
Pagatavošana: Pupiņas izņem no iepakojuma un aplej ar vārošu ūdeni, patur tajā 10-15min, Pēc tam nolej ūdeni un sablenderē vai samaļ tās kopā ar sīpoliem un ķiplokiem. Masai pievieno olas, sarīvētu sieru, sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa. Veido plācenīšus, tos pirms cepšanas apviļā rīvmaizē un sezama sēkliņas. Liek uz pannas cepties līdz zeltaini brūni. Mērcītei – zaļumus sagriež un samaisa ar bezpiedevu jogurtu.
WOK AR PUPIŅĀM UN ČILI, LIELLOPU MALTO GAĻU UN LĒCĀM
Nepieciešams:LaNature wok dārzeņu maisījumu ar čilli /700g/, 0,5 kg liellopu maltā gaļa, 300g lēcas, olīveļļa, sāls, pipari, pētersīļi, timiāns.
Pagatavošana: Uz pannas apcep malto gaļu, nedaudz sasmalcina dārzeņus un liek klāt cepties, ik pa laikam apmaisot. Pievieno sāli un nedaudz timiānu. Atsevišķā katliņā izvāra lēcas. Pasniedz ar zaļumiem pēc izvēles.
Mērcei: 300g grieķu jogurts, citrons, sāls, melnie pipari, svaigs čilli.
Pagatavošana: Bekonu sagriež gabaliņos un liek uz pannas. Kad izdalījies taukums, pievieno pusgredzenos sagrieztu sīpolu un apcep zeltaini brūnu. Tad pievieno saldo krējumu, nedaudz sojas mērci un karsē, līdz masa sabiezē. Beigās pārkaisa sasmalcinātus zaļumus. Grieķu jogurtam pievieno pusi citrona sulas, sakapātus zaļumus, sāli un piparus pēc garšas un nedaudz smalki sagriezta čili pipara. Visu rūpīgi sajauc. LaNature tvaicētos zirņus aplej ar karstu ūdeni, ļauj 10 minūtes pastāvēt un liek uz šķīvja, pārlej ar bekona mērci, pasniedz ar Grieķu jogurtu.
Pagatavošana: Visu saliek blenderī un sablenderē viendabīgā masā.
WOK MAISĪJUMS AR TURKU ZIRŅIEM UN RĪSU NŪDELĒM
Nepieciešams:LaNature wok maisījums ar turku zirņiem, konservēta kukurūza, tomātu mērce un rīsu nūdeles.
Pagatavošana: Pannā ar nelielu daudzumu ūdeni liek uz 10-15min sautēties wok maisījumu, pievieno klāt arī kukurūzu. Citā katliņā liek vārīties rīsu nūdeles. Kad dārzeņi mīksti, pievieno tomātu mērci un nūdeles, visu samaisa, pēc garšas pievieno sāli.